Cпасибо, заявка принята

Сімейна розстрочка у HOME & PARK Comfort House: купуйте квартиру без подорожчання

Сімейна розстрочка у HOME & PARK Comfort House: купуйте квартиру без подорожчання | HOME&PARK

Ми впевнені — для досягнення великої мети завжди потрібен чіткий план дій. Мрієте про простору квартиру для своєї родини? Скористайтеся нашою спеціальною розстрочкою, адже її умови дозволяють рівномірно розподілити сімейний бюджет та при цьому не боятися зростання ціни.

Цієї осені ми підготували вигідні умови розстрочки та зафіксували ціни на 2-, 3- та 4-квартири. З 2 вересня, оформлюючи розстрочку у HOME & PARK Comfort House, ви можете бути певні — вартість квартири не зміниться.

Умови:

  • ● Для молодого подружжя пільговий період без подорожчання — 6 місяців, сума першого внеску — 30%;
  • ● Для родин з однією дитиною сума першого внеску — 30%, термін виплат — 12 місяців;
  • ● Для сімей з двома дітьми вартість квартири зафіксована до завершення будівництва, перший внесок також складатиме 30%;
  • ● Для сімей з трьома дітьми або більше пільговий період діє до закінчення будівництва, а перший внесок стартує від 10%.

Завітайте до відділу продажу за адресою: м. Бориспіль, вул. Бежівка, 14. Обирайте квартиру для своєї сім’ї та будуйте щастя в HOME & PARK Comfort House!

*Пропозиція діє для молодих сімей при наявності свідоцтва про реєстрацію шлюбу та для сімей з дітьми до 16 років при наявності свідоцтва про народження.

Акційні пропозиції